Islamstanica – stranica za sviju….


Kjo video është një bisedë ne mes priftit të krishterë Richard Burnish dhe një djaloshi musliman, ku bisedojnë për trinitetin, Biblën dhe Jezusin. Para këtyre pyetjeve të logjikshme por, të thjeshta prifti mbetet i hutuar dhe bëhet e qartë kundërthënia dhe paradokset në mësimet të cilat e përbëjnë doktrinën e krishtere.
Vodpod videos no longer available.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: